VOEDINGSBEGELEIDING BIJ E-FITCLUB IN HILLEGOM

Maak kennis met het nieuwe fitness: fitter, slanker en gezonder in 20 minuten

Gratis Lidmaatschapstest

Voeding & Body analyse

Wil je sneller en meer resultaat zien? Ga met jou coach aan de slag met jou voeding. We gaan samen bekijken welke voeding het beste bij jou past. Geen shakes, geen detox kuren, geen koolhydraat arm, geen vet arm. GEWOON normaal doen! Tijdens de gesprekken met jou coach leren we je waar je op moet letten om op een gezonde manier af te vallen. 

Voedingsbegeleiding bij E-Fitclub: BenFit 

Nieuw bij E-Fitclub! We hebben een exclusief gezondheidsprogramma voor al onze E-Fitclub leden. Je krijgt 1 op 1 voedingsbegeleiding voor jouw optimale gezondheid en gewenste figuur. Je krijgt tips hoe je gezond thuis kunt werken en bewegen en krijgt persoonlijke weekmenu's voor jezelf en heel jouw familie (Ook vegetarisch en veganistisch). Waar wacht je nog op…. Heb je interesse om af te vallen? Plan nu een online afspraak in (door een mailtje te sturen naar info@e-fitclub.nl). Het BenFit programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

BenFit is meer dan alleen afvallen: 

  •  Positief in het leven staan
  •  Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  •  De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven

InBody: Een complete Body analyse 

Een belangrijk onderdeel van ieder coachingstraject is een meting van uw lichaamssamenstelling met de InBody Analyzer. Dit slimme apparaat meet uw vetmassa, spiermassa en lichaamswater in minder dan een minuut. Het enige wat u hoeft te doen is op het apparaat te staan en de handelektroden vast te houden.

Met de informatie die de InBody Analyzer ons geeft, kunnen wij voor u een persoonlijk trainingsprogramma maken.

Maak kennis met het nieuwe fitness bij E-Fitclub in Hillegom

Neem direct met ons contact op via het onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 


E-Fitclub Hillegom (gevestigd in Aarts Sport Hillegom) is dé personal training studio waar jij je thuis voelt. Bij E-Fitclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen halen.

Denk jij dat wij een match zijn? Doe dan nu de Online Lidmaatschapstest of start meteen met de E-Fit Kennismaking.

Fitter en Slanker in 20 Minuten per sessie

Fitter en Slanker in 20 Minuten per sessie

Dankzij de revolutionaire ems (electro muscle stimulation) word je strakker, fitter en sterker met slechts 20 minuten ems-sessies.

Lees meer

In totaal, ben ik 13.4 kilo afgevallen en ben ik heel wat cm kwijt. Ik ben erzo blij mee en ik voel mij er erg goed bij.

Geraldine
Geraldine

Ik viel 42 kg af in 9 maanden met E-Fit.

Eric
Eric

Toen ik las hoe efit werkt en ik m’n proefles er op had zitten was ik verkocht, heerlijk intensief en maar 20 minuten, Ideaal!

Linda
Linda

Na het testen van het toestel was ik onder de indruk hoe intens het je spieren traint!

Jurgen Dereere
Jurgen Dereere

Ik blijf fit omdat ik veel beweeg met E-Fit. Da's een soort fitness waarbij impulsen naar de spieren worden gestuurd.

Hanne
Hanne