TARIEVEN VAN E-FITCLUB IN HILLEGOM

Effectief fitter, slanker en sterker in 20 minuten per sessie door de nieuwste technologie.

Gratis Lidmaatschapstest

Tarieven van E-Fitclub

Bij E-Fitclub kies je een passend programma dat aansluit op jouw wensen. Wil je individueel sporten, voedingsadvies, hulp bij afvallen en/of coaching? Het kan allemaal. Wij bieden maatwerk en bespreken samen met jou welk programma het beste bij jouw doelen past. De tarieven lopen vanaf € 24,75 per personal training en variëren afhankelijk van jouw programma. Bij E-Fitclub doen we niet aan inschrijfgeld.


Maak gratis kennis met EMS bij E-Fitclub

Neem direct met ons contact op via het onderstaande formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

 


E-Fitclub Hillegom (gevestigd in Aarts Sport Hillegom) is dé plek om te trainen met EMS. Bij E-Fitclub ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen halen. Denk jij dat wij een match zijn? Doe dan nu onze Gratis Lidmaatschapstest en maak kennis met de professionele begeleiding van E-Fitclub in Hillegom.

Fitter en Slanker in 20 Minuten per sessie

Fitter en Slanker in 20 Minuten per sessie

Dankzij de revolutionaire ems (electro muscle stimulation) word je strakker, fitter en sterker met slechts 20 minuten ems-sessies.

Lees meer

In totaal, ben ik 13.4 kilo afgevallen en ben ik heel wat cm kwijt. Ik ben erzo blij mee en ik voel mij er erg goed bij.

Geraldine
Geraldine

Ik viel 42 kg af in 9 maanden met E-Fit.

Eric
Eric

Toen ik las hoe efit werkt en ik m’n proefles er op had zitten was ik verkocht, heerlijk intensief en maar 20 minuten, Ideaal!

Linda
Linda

Na het testen van het toestel was ik onder de indruk hoe intens het je spieren traint!

Jurgen Dereere
Jurgen Dereere

Ik blijf fit omdat ik veel beweeg met E-Fit. Da's een soort fitness waarbij impulsen naar de spieren worden gestuurd.

Hanne
Hanne